Шолом напівлицевик LS2 OF521 Infinity Solid Nardo Grey

  (0 відгуків)
Закінчується
5 374,03 ₴
Купити в один клік
Введіть свій номер телефону, і ми вам передзвонимо

Код товару
305213704
Виробник
Іспанія

Вікритий джет напівлицевий шолом LS2 OF521 Infinity Solid Nardo Grey

Напівлицевий джет шолом з окулярами LS2 OF521 Infinity Solid Nardo Grey

Шолом відкритий LS2 OF521 Infinity це функціональний літній напівлицевик з легкою вагою та сучасним дизайном. Напівлицевий шолом на скутер або мотоцикл в оболонці з міцного композитного матеріалу з тонованими окулярами та європейським сертифікатом безпеки.  Розмір: S. 

Характеристики відкритого шолома LS2 OF521 Infinity:

  • Шкаралупа оболонки виготовлена з шаровистої суміші високоефективного композитного матеріалу скловолокна та органічної смоли.
  • Три розміри овальної форми оболонки шолома для більш чіткого та правильного підбору розміру.
  • Сертифікат безпеки відкритого шолома ЕСЕ 22.05 P/J.
  • Широкий візор високого А класу прозорий з хорошим оглядом, системою швидкого зняття, покриттям проти абразивних подряпин та захистом від ультрафіолетових променів. Спеціальна форма з подвійною кривизною до самого низу для меньшого задування вітру.
  • Тоновані захисні окуляри від сонця висуваються перемикачем на нижньому лівому боці шолома.
  • Затишна м’яка вентилююча підкладка здатка поглинати вологу з антибактеріальною обробкою та гіпоалергенна. Підкладка миюча знімна з невеликими магнітами для утримання шийного ободка на своєму місці. Щічні подушки формуються лазером з м’якого поролону для відповідності анатомічним контурам обличчя без клею.
  • Безпеки мотошолома будується на багатошаровому внутрішньому EPS вкладиші з пінополістиролу, металевій застібці з мікро регулюванням, посиленим підборідним ременем безпеки зі сталевими міні трикутними пластинами, шийний м’який обідок для зниження навантаження на шию під час їзди.
  • Світловідображаюче покриття на шийному ободці для пасивної езпеки в умовах поганого освітлення.
  • Циркуляційна внутрішньоканальна система вентиляції з регулюючим верхнім портом та заднім не регулюючим витяжним отвором під пластиковим спойлером.

Вага шолома LS2 OF521 Infinity приблизно складає 1250 ± 50 гр. для розміру М. Колір: сірий глянець. Потрібний розмір напівлецевика при замовленні з сайту вказуйте в коментарях до замовлення або дізнавайтесь наявність розміру у менеджерів.