Шолом інтеграл LS2 FF800 Storm 2 Matt Titanium

  (0 відгуків)
В наявності
5 975,92 ₴
Купити в один клік
Введіть свій номер телефону, і ми вам передзвонимо

Код товару
108001007
Виробник
Іспанія

Мотошолом інтеграл спорт турист LS2 FF800 Storm 2 Matt Titanium

Шолом для мотоцикла туристичний LS2 FF800 Storm 2 Matt Titanium

Нова модель мотоциклетного шолома з окулярами LS2 FF800 Storm 2 із запатентованою легкою, але міцною оболонкою з полімерного матеріалу Kinetic Polymer Alloy. Цей полімерний матеріал в процесі виготовлення посилюється арамідним волокном, в результаті чого виходить кінетичний полімерний сплав KPA, з легкою вагою, володіючи невеликою еластичністю та стійкістю до ударних навантажень. Така спеціальна технологія відповідає європейському стандарту безпеки ЕСЕ 22.06 та американською вимогою DOT. Мотошолом LS2 FF800 Storm 2 виготовлений на особистій фабриці фірми LS2 з дотриманням новійших технологій та розширеним функціоналом по доступній ціні. Розмір: S, M, L, XL, 2XL, 3XL.

Характеристики шолома LS2 FF800 STORM 2:

  • Овальна оболонка з полімеру КРА з двома оболонками корпусу означає, що райдеру буде простіше та правильніше підібрати собі шолом по розміру.
  • Сучасна аеродинамічна форма оболонки забезпечує зручність та комфорт при використанні шолома, а кожен виступ та впадина впливають на стійкість шолома до повітряного потоку. 
  • Міцний прозорий візор з полікарбонату товщиною 2,5мм не спотворює огляд А класу, стійкий до впливу подряпин та із захистом від ультрафіолету, а також має можливість швидкої заміни без інструментів. На візорі встановлені ексцентрики для встановлення вставки Pinlock проти запотівання та центральний виступ для замикання від небажаного відкриття. Лінза Pinlock Max Vision входить в комплектацію шолома.
  • Тоновані сонцезахисні окуляри для зручності водіння в умовах прямих сонячних променів. Окуляри висуваються за допомогою перемикача на нижній лівій стороні шолома.
  • Внутрішня м’яка знімна підкладка шолома детально продумана та дозволяє райдеру відчувати себе комфортно при різних погодних умовах. Крім того вона дозволяє легко одягати під шолом окуляри та обладнати шолом безпровідною Bluetooth гарнітурою. Тканина підкладка гіпоалергенна, має антимікробні властивості, а щічні подушки виповнені з м’якої піни з лазерною нарізкою без клею.
  • Широка заслінка з тканини на підборіддя для захисту від вітру, пилу та шуму.
  • Нова пропрацьована динамічна вентиляційна система з регульованими двухпозиційними впускними каналами та заднім випускним під спойлером для відводу теплого повітря. Всі впускні канали легко відкривати або закривати в мото рукавичках. 
  • Сталева швидкознімна мікрометрична застібка з ступінчастим регулюванням та посиленим підборідним ременем безпеки.
  • Світловідображаючі елементи смужки на нижній частині щічних подушок служать для пасивної безпеки в темний час доби.
  • Гумова перегородка - відбивач повітря для зниження запотівання візора.

Вага шолома LS2 Storm 2 складає 1530 ± 50 грам для розміру М. Колір: темно сірий титановий матовий. Наявність розмірів уточнюйте у менеджерів по телефону або пишіть в коментарях до замовлення.