Флагманський шолом компанії HJC Helmets HJC RPHA 11 Pro


Спортивний мотоциклетний шолом інтеграл HJC Helmets HJC RPHA 11 Pro

Компанія HJC підготувала до продажу серію нових мотошоломів до випуску мультфільму "Тачки 3". З випуском диснеївського мультфільму від Pixar Тачки 3 HJC представляє дві нові моделі мотошоломів із цікавою яскравою аерографією свого популярного шолома RPHA 11.

Шолом HJC RPHA 11 Lightning McQueen представлений у яскравому забарвленні червоного кольору з номером 95 та жовтими блискавками. На додаток до шолома Lightning McQueen корейська кампанія HJC випустить шолом Jackson Storm. Jackson Storm від HJC це інноваційний високотехнологічний мотошолом із карбоновою оболонкою, тонкими лініями з акцентом на синій колір. Ці шоломи будуть доступні у вересні 2017 року по всьому світі у офіційних дилерів HJC. Ціна шолома Lightning McQueen складе 599.99$, а карбоновий мотошолом Jackson Storm буде коштувати 749.99$.

Хоча HJC часто вважається бюджетним брендом мотоциклетних шоломів, за останні кілька років корейська компанія розширилася до елітного ринку за допомогою шоломів, які носять гонщики GP, такі як Хорхе Наварро, Джуліан Саймон і Міка Калліо. Новий HJC RPHA 11 Pro – це наступний крок у розвитку технології шолома HJC.

HJC RPHA 11 Pro – це флагманський шолом компанії HJC Helmets. HJC пропонує безліч варіантів чудової лінійки шоломів RPHA (дорожньої та гоночної серії мотошоломів), а нова модель RPHA 11 Pro знаходиться у верхньому рядку модельного ряду HJC. Це абсолютно новий шолом, а не оновлення RPHA 10 Pro.

Шолом HJC RPHA 11 Pro забезпечений високопродуктивною аеродинамічною оболонкою. Аеродинаміка була покращена завдяки новій формі оболонки та новому спойлеру. Крім того, оглядовий отвір став вищим на п'ять міліметрів, щоб дати покращений огляд вперед, коли ви опускаєте голову. Вага шолома стала меншою, порівняно з минулою моделлю. HJC стверджують, що новий шолом «один із найлегших, якщо не найлегший шолом у своєму класі преміум». Вага шолома близько 1400 грам.

Зовнішня оболонка шолома є комбінацією з вуглецевого волокна, араміду і скловолокна. Поліпшено вентиляцію шолома. Додано регульований налобний отвір разом із двома новими задніми випускними отворами. Крім цього, два передні отвори для підборіддя були перероблені.

RPHA 11 Pro використовує багатошарову повністю знімну внутрішню антибактеріальну підкладку, яка добре вбирає піт і швидко сохне. Чудова автоматична система блокування візора з пружним важелем керування. Оптично правильний візор із протитуманною лінзою Pin-Lock забезпечує 95% УФ-захист. Світлоповертаючі рефлектори на задній частині шиї для нічної їзди, а також система аварійного зняття шолома у разі аварії.

У райдерів орієнтованих на стиль буде багато варіантів дизайнерських розмальовок мотошоломів. Ціни на RPHA 11 Pro починаються від 350$. HJC пропонує шоломи розміром від XS до 2XL. HJC RPHA 11 Pro пройшов сертифікацію DOT/ECE та має п'ятирічну гарантію.