Мотоциклетний шолом Sena Smart Noise-Control™


Шолом інтеграл для мотоцикліста Sena Smart Noise-Control™

Компанія Sena збирається представити шолом із системою інтелектуального шумоподавлення Noise-Control™. Рекламне гасло компанії: "Їздити як вітер, не чуючи його". Компанія розробила революційний шолом із використанням високотехнологічних рішень для створення оптимального середовища для їзди трасою. Обтічна вентильована оболонка шолома з легкою вагою розкішним припасуванням та інтелектуальною системою управління шумом забезпечить райдеру спокій, пильність та зосередженість, незалежно від умов.

Дослідження показують, що вплив шуму на трасі понад 100 децибелів може призвести до втрати слуху, стресу, безсоння, втоми та зменшення часу реакції. Усі ці фактори збільшують ризик аварії на трасі. Інтелектуальний шолом із системою шумоподавлення Noise-Control™ (INC) пропонує повний контроль над шумоподавлюючими навушниками, що дозволяє чути життєво важливі звукові сигнали, сирени та оберти двигуна мотоцикла. Достатньо просто включити кнопку та вбудований модуль INC™ готовий до роботи, ця технологія використовує чотири мережеві мікрофони всередині шолома, які фільтрують шуми. Модуль аналізує звукову інформацію, прибирає рівень шкідливих шумів на 20 децибелів у режимі реального часу, щоб райдер зміг зосередитися на потрібних звуках навколо себе.

Іноді райдеру потрібно чути, що відбувається довкола, не знімаючи шолом, наприклад, на заправці або для розмови на трасі. У цій ситуації допоможе режим Sena's Ambient Mode, який легко включається за допомогою зручної кнопки на зовнішній стороні шолома, дозволяючи чітко все чути, не знімаючи шолома.

Вбудований інтегрований Bluetooth 4.1 модуль дозволяє насолоджуватися поїздкою на мотоциклі повною мірою, підтримуючи зв'язок зі своїми друзями за допомогою функції Intercom™, а також з'єднання зі смартфонами. Шолом Sena INC включає функцію Universal Intercom ™, тому його можна використовувати з усіма Bluetooth-гарнітурами представленими на ринку.

Шолом буде доступний на ринку з карбоновою шкаралупою або шкаралупою з термопластику з впускними та випускними регульованими отворами для комфортної вентиляції. Внутрішній шар шолома виконаний із пінополістиролу для максимальної безпеки. Повністю знімна внутрішня м'яка підкладка з тканини COOL-Quick Dry, що забезпечує високоефективну систему охолодження та вбирання вологи. Для додаткової зручності INC Helmet поставляється з двома візорами (прозорим та тонованим), а також опціональною протитуманною лінзою pinlock.

Шолом Sena Smart – це ідеальний компаньйон для мотоподорожей.