Шолом інтеграл LS2 FF353 RAPID THUNDER GLOSS WHITE BLACK RED

  (0 відгуків)
В наявності
3 396,39 ₴
Купити в один клік
Введіть свій номер телефону, і ми вам передзвонимо

Код товару
103533068
Виробник
Іспанія

Мотоциклетний шолом інтеграл LS2 FF353 RAPID THUNDER GLOSS WHITE BLACK RED

Мотошолом інтеграл LS2 FF353 RAPID THUNDER GLOSS WHITE BLACK RED

Добре зарекомендована модель бюджетного шолома з відмінним співвідношенням ціни та якості. Доступний мотошолом початкового рівня, який зазвичай є бестселером продажів, так як він виготовлений з термопластичного матеріалу під високим тиском, має європейський сертифікат безпеки, знімну підкладку та міцний прозорий візор з хорошим оглядом. Цей мотошолом увібрав у себе кращі функції та характеристики на ринку бюджетних мотоциклетних шоломів. Розмір: L, XL, 2XL.

Характеристики шолома LS2 FF353 RAPID THUNDER GLOSS WHITE BLACK RED:

  • Овальна форма оболонки з пресованого під високим тиском суміші полікарбонату НРТТ та АВС пластику випускається у двох розмірах корпуса, це означає, що шолом буде краще підходити по розміру для маленьких, середніх та великих голів.
  • Покращена зовнішня та внутрішня конструкція шолома сприятливо вплинула на аеродинамічні властивості та вентиляцію в даній моделі.
  • Міцний ударостійкий візор з широким периферійним оглядом з прозорого полікарбонату А класу із захистом від подряпин та ультрафіолету товщиною 2,5мм. На візор встановлені ексцентрики для кріплення анти запітніючої вставки Pinock Max Vision (не входить в комплект). Візор на шоломі працює у двох положеннях (відкритий або закритий).
  • Зручна підкладка з тканин різної щільності і товщини, антиалергенна завдяки чому шолом з комфортом можна одягати довгий час без втоми. Підкладка знімна “дихаюча” з обробкою по краям лазером добре вентилюється з можливістю прання у пральній машині. Знімний м’який шийний валик “бублик” знижує навантаження на шию.
  • Тканинна захисна накладка на підборіддя для захисту від пилу та вітру.
  • Завдяки підборідному посиленому ременю безпеки з плавно регулюючою застібкою трещіткою райдер зможе індивідуально відрегулювати шолом під свій розмір. Багатошаровий EPC внутрішній ударопоглинаючий шар з пінополістиролу різної щільності служить для поглинання енергії від можливих ударів.
  • Регульовані вхідні вентиляційні порти з внутрішніми каналами для проточної вентиляції. Випускні задні отвори, сховані під пластиковим спойлером для наскрізного охолодження.
  • Знімний носовий гумовий дефлектор дихання для зменшення запотівання візора.
  • Підготовка під навушники для переговорного Bluetooth пристрою.
  • LS2 FF353 Rapid отримав європейський сертифікат безпеки ECE 22.05.

Вага шолома LS2 FF353 Rapid складає 1300 ± 50 грам для розміру М. Колір: біло-чорно червоний глянець. За наявністю розміру уточнюйте у менеджерів або пишіть в коментарях до замовлення.