Шолом кросовий LS2 MX437 Fast Evo XCODE Matt Fluo Orange Blue

  (0 відгуків)
В наявності
4 686,16 ₴
Купити в один клік
Введіть свій номер телефону, і ми вам передзвонимо

Код товару
404373752
Виробник
Іспанія

Кросовий мотошолом для квадроцикла мотоцикла LS2 MX437 Fast Evo XCODE Matt Fluo Orange Blue

Шолом для мотокроса єндуро на мотоцикл квадроцикл LS2 MX437 Fast Evo XCODE Matt Fluo Orange Blue

Крос шолом LS2 MX437 Fast Evo по суті та сама попередня модель тільки з новою графікою та дещо видозміненим дизайном. Цей кросовий шолом підійде квадроциклістам, єндуристам та, звісно ж, для тих, хто займається мотокросом. Сертифікований по європейському стандарту безпеки шолом для мотокроса Fast Evo виповнений з легкої шкаралупі кінетичного полімерного сплаву KPA з довгою овальною формою та прогресивною вентиляцією. Розмір: XL, 2XL.

Характеристики шолома LS2 MX437 Fast Evo:

  • Шкаралупа оболонки з полімерного композита Kinetic Polymer Alloy міцного легкого еластичного запатентованого матеріалу.
  • Три розміри оболонки овальної форми для правильної щільної підгонки розміра шолома.
  • EPS багатошарова внутрішня підкладка з пінополістиролу різної щільності для мінімізування наслідків ударів.
  • ЕСЕ 22.05 сертифікація європейського стандарту безпеки.
  • Широкий виріз під кросові мото окуляри більшості основних марок з хорошим бічним оглядом.
  •  Гнучкий подовжений козирок з регулюванням по горизонталі та вертикалі на чотирьох пластикових винтах захищає від каміння, гілок, бруду, променів яскравого сонця і тд.
  • Впускні та випускні вентиляційні отвори забезпечують хорошу вентиляцію, щоб тримати райдера в прохолоді протягом всієї гонки. Великий передній порт з фільтром решіткою та невеликими вхідними надлобними та бічними портами із задніми витяжними каналами в кількості п’яти штук.
  • Технологічна тканина підкладки камуфляжного кольору дихаюча, поглинає вологу, при цьому підтримує голову райдера в прохолоді. Тканина підкладки повністю знімна гіпоалергенна миюча з анатомічними подушками для щік з м’якої піни лазерної нарізки для оптимальної посадки.
  • Застібка двійне кільце D-Ring з алюмінію на міцному підборідному ремені зі сталевими трикутними пластинами для посилення безпеки та надійності всієї конструкції.
  • Швидке зняття шолома у випадку падіння за допомогою виймання щічних подушок за нижні петлі з написом PULL.

Вага шолома LS2 MX437 Fast Evo складає 1050 ± 50 грам для розміру М. Колір: помаранчево-синьо білий матовий. Розмір шолома при замовленні вказуйте в коментарях або дізнавайтесь наявність у менеджерів по телефону.