Шолом інтеграл LS2 FF353 RAPID HAPPY DREAMS GLOW

  (0 відгуків)
Закінчується
3 525,37 ₴
Купити в один клік
Введіть свій номер телефону, і ми вам передзвонимо

Код товару
103532532
Виробник
Іспанія

Шолом для скутера мотоцикла LS2 FF353 RAPID HAPPY DREAMS GLOW

Шолом на мотоцикл скутер LS2 FF353 RAPID HAPPY DREAMS GLOW

Бюджетний мотошолом інтеграл з європейською сертифікацією LS2 FF353 Rapid Happy Dreams Glow у новому кольорі. Добре зарекомендована модель шолома з відмінним співвідношенням ціни та якості тепер у новому кольорі 2020 року з елементами, що світяться. Дещо загострена донизу підборіддя аеродинамічна форма шолому агресивного дизайну та легкою вагою. Цей мотошолом увібрав у себе кращі функції та характеристики на ринку бюджетних мотоциклетних шоломів. Розмір: L.

Характеристики шолома LS2 FF353 Rapid Happy Dreams Glow:

  • Овальна форма оболонки з пресованого під високим тиском суміші полікарбонату НРТТ та АВС пластику випускається у двох розмірах корпуса, це означає, що шолом буде краще підходити по розміру для маленьких, середніх та великих голів.
  • Покращена зовнішня та внутрішня конструкція шолома сприятливо вплинула на аеродинамічні властивості та вентиляцію в даній моделі.
  • Міцний ударостійкий візор з широким периферійним оглядом з прозорого полікарбонату А класу із захистом від подряпин та ультрафіолету товщиною 2,5мм. На візор встановлені ексцентрики для кріплення анти запітніючої вставки Pinock Max Vision (не входить в комплект). Візор на шоломі працює у двох положеннях (відкритий або закритий).
  • Зручна підкладка з тканин різної щільності і товщини, антиалергенна завдяки чому шолом з комфортом можна одягати довгий час без втоми. Підкладка знімна “дихаюча” з обробкою по краям лазером добре вентилюється з можливістю прання у пральній машині. Знімний м’який шийний валик “бублик” знижує навантаження на шию.
  • Тканинна захисна накладка на підборіддя для захисту від пилу та вітру.
  • Завдяки підборідному посиленому ременю безпеки з плавно регулюючою застібкою трещіткою райдер зможе індивідуально відрегулювати шолом під свій розмір. Багатошаровий EPC внутрішній ударопоглинаючий шар з пінополістиролу різної щільності служить для поглинання енергії від можливих ударів.
  • Регульовані вхідні вентиляційні порти з внутрішніми каналами для проточної вентиляції. Випускні задні отвори, сховані під пластиковим спойлером для наскрізного охолодження.
  • Знімний носовий гумовий дефлектор дихання для зменшення запотівання візора.
  • Підготовка під навушники для переговорного Bluetooth пристрою.
  • LS2 FF353 Rapid отримав європейський сертифікат безпеки ECE 22.05.

Вага шолома LS2 FF353 Rapid складає 1300 ± 50 грам для розміру М. Колір: чорно-червоно зелений з елементами, що світяться. За наявністю розміру уточнюйте у менеджерів або пишіть в коментарях до замовлення.