Шолом єндуро LS2 MX436 Pioneer Evo Evolve White Cobalt

  (0 відгуків)
В наявності
5 546,00 ₴
Купити в один клік
Введіть свій номер телефону, і ми вам передзвонимо

Код товару
404363324
Виробник
Іспанія

Квадроциклетний шолом єндуро з візором LS2 MX436 Pioneer Evo Evolve White Cobalt

Мотошолом мотард єндуро з візором LS2 MX436 Pioneer Evo Evolve White Cobalt

Шолом для єндуро LS2 MX436 Pioneer Evo перевірена модель шолома, але з дещо переробленим дизайном та новою графікою. Ця марка шоломів користується популярністю у квадроциклістів та єндуристів як шолом подвійного призначення для міста та бездоріжжя. Шкаралупа мотошолома єндуро з міцного легкого кінетично полімерного сплаву Kinetic Polymer Alloy. Так як цей єндуро шолом орієнтований більше для любителів змішаної їзди, в ньому дуже розвинена система вентиляції та звісно він відповідає стандартам безпеки ECE та DOT. Розмір: 2XL, 3XL. Огляд LS2 MX436 Pioneer.

Характеристики шолома LS2 MX436 Pioneer Evo:

  • Корпус оболонки створений з композитного полімерного гнучкого та міцного сплаву КРА, по суті, виходить оболонка з тонкого арамідного волокна поміщена в якісний полімер.
  • Внутрішній EPS шар з пінополістиролу поглинаючий енергію ударів з наскрізними вентиляційними каналами.
  • Видовжена форма оболонки з трьома розмірами капсули для максимально правильного підбору розміру.
  • Євростандарт безпеки ЕСЕ 22.05.
  • Візор прозорий високого А класу з ясним широким периферійним оглядом товщиною 2,5мм. Захисне забрало виповнене з полікарбонату високої міцності з обробкою поверхні проти запотівання дрібних абразивних потертостей та захистом від УФ променів з прозорим покриттям. Візор обладнаний запірним виступом по центру від запобігання випадкового відкриття. Бокові штифти ексцентрики дозволяють встановити анти пітніючу лінзу Pinlock Max Vision (в комплект не входить).
  • Еластичний піддашок, який кріпиться на чотирьох гвинтах, регулюється по вертикалі горизонталі та захищає від гілок, бруду, сонця. 
  • Сонцезахисні окуляри середнього тонування висуваються за допомогою повзунка на лівій нижній стороні шолома.
  • Багатоканальна вентиляційна конструкція шолома єндуро складається з вхідних верхніх нижніх отворів та центральним широким регульованим зсередини, а також п’яти витяжних задніх прорізів з дрібною решіткою без регулювання.
  • Носовий гумовий дефлектор дихання для зниження запотівання візора.
  • Додали знімну подвійну тканинну заслінку на низ підборіддя, що являється рідкістю на єндуро шоломі для захисту від вітру, пилу та зниження рівня шуму.
  • Внутрішній комфортний вкладиш - підкладка знімна миюча з антиалергічної тканини з антибактеріальною обробкою та анатомічними м’якими подушечками щік з піни, створених за допомогою лазерної нарізки без клею. Під підкладку можна легко одягнути окуляри.
  • Міцна швидкознімна застібка трещітка зі сталі з плавним регулюванням. Посилений підборідний ремінь безпеки з двома сталевими трикутними пластинами для більшої надійності.
  • Аварійне швидке зняття шолома при аварії за допомогою звільнення щічних подушок шолом буде легше зняти з голови потерпілого для цього необхідно потягнути за нижні петельки з написом PULL.

Вага шолома мотард LS2 MX436 Pioneer Evo складає 1350 ± 50 грам для розміру М. Колір: біло-сіро помаранчевий. Розміри шоломів за наявністю вказуйте в коментарях до замовлення або запитуйте у менеджерів по вказаним телефонам або вайберу.