Шолом єндуро LS2 MX436 Pioneer Evo Evolve Matt Black White

  (0 відгуків)
Закінчується
5 546,00 ₴
Купити в один клік
Введіть свій номер телефону, і ми вам передзвонимо

Код товару
404362311
Виробник
Іспанія

Мотошолом для єндуро з візором окулярами LS2 MX436 Pioneer Evo Evolve Matt Black White

Квадроциклетний шолом єндуро LS2 MX436 Pioneer Evo Evolve Matt Black White

Шолом для єндуро LS2 MX436 Pioneer Evo перевірена модель шолома, але з дещо переробленим дизайном та новою графікою. Ця марка шоломів користується популярністю у квадроциклістів та єндуристів як шолом подвійного призначення для міста та бездоріжжя. Шкаралупа мотошолома єндуро з міцного легкого кінетично полімерного сплаву Kinetic Polymer Alloy. Так як цей єндуро шолом орієнтований більше для любителів змішаної їзди, в ньому дуже розвинена система вентиляції та звісно він відповідає стандартам безпеки ECE та DOT. Розмір: 2XL. Огляд LS2 MX436 Pioneer.

Характеристики шолома LS2 MX436 Pioneer Evo:

  • Корпус оболонки створений з композитного полімерного гнучкого та міцного сплаву КРА, по суті, виходить оболонка з тонкого арамідного волокна поміщена в якісний полімер.
  • Внутрішній EPS шар з пінополістиролу поглинаючий енергію ударів з наскрізними вентиляційними каналами.
  • Видовжена форма оболонки з трьома розмірами капсули для максимально правильного підбору розміру.
  • Євростандарт безпеки ЕСЕ 22.05.
  • Візор прозорий високого А класу з ясним широким периферійним оглядом товщиною 2,5мм. Захисне забрало виповнене з полікарбонату високої міцності з обробкою поверхні проти запотівання дрібних абразивних потертостей та захистом від УФ променів з прозорим покриттям. Візор обладнаний запірним виступом по центру від запобігання випадкового відкриття. Бокові штифти ексцентрики дозволяють встановити анти пітніючу лінзу Pinlock Max Vision (в комплект не входить).
  • Еластичний піддашок, який кріпиться на чотирьох гвинтах, регулюється по вертикалі горизонталі та захищає від гілок, бруду, сонця. 
  • Сонцезахисні окуляри середнього тонування висуваються за допомогою повзунка на лівій нижній стороні шолома.
  • Багатоканальна вентиляційна конструкція шолома єндуро складається з вхідних верхніх нижніх отворів та центральним широким регульованим зсередини, а також п’яти витяжних задніх прорізів з дрібною решіткою без регулювання.
  • Носовий гумовий дефлектор дихання для зниження запотівання візора.
  • Додали знімну подвійну тканинну заслінку на низ підборіддя, що являється рідкістю на єндуро шоломі для захисту від вітру, пилу та зниження рівня шуму.
  • Внутрішній комфортний вкладиш - підкладка знімна миюча з антиалергічної тканини з антибактеріальною обробкою та анатомічними м’якими подушечками щік з піни, створених за допомогою лазерної нарізки без клею. Під підкладку можна легко одягнути окуляри.
  • Міцна швидкознімна застібка трещітка зі сталі з плавним регулюванням. Посилений підборідний ремінь безпеки з двома сталевими трикутними пластинами для більшої надійності.
  • Аварійне швидке зняття шолома при аварії за допомогою звільнення щічних подушок шолом буде легше зняти з голови потерпілого для цього необхідно потягнути за нижні петельки з написом PULL.

Вага шолома мотард LS2 MX436 Pioneer Evo складає 1350 ± 50 грам для розміру М. Колір: чорно-білий матовий. Розміри шоломів за наявністю вказуйте в коментарях до замовлення або запитуйте у менеджерів по вказаним телефонам або вайберу.