Шолом інтеграл LS2 FF327 CHALLENGER CARBON MONO

  (0 відгуків)
В наявності
14 144,45 ₴
Купити в один клік
Введіть свій номер телефону, і ми вам передзвонимо

Код товару
200010631
Виробник
Іспанія

Карбоновий туринговий шолом LS2 FF327 CHALLENGER CARBON MONO

Мотоциклетний карбоновий шолом LS2 FF327 CHALLENGER CARBON MONO

Нова інноваційна модель гоночного шолома LS2 FF327 CHALLENGER CARBON MONO розроблена іспанськими інженерами сумісно з гонщиками MOTOGP, MOTO2 та MOTO3. В цьому шоломі використовується ультра легкий ударостійкий композитний полімерний матеріал CARBON, який по своїм питомим характеристикам перевершує деякі високостійкі сталі. Нитки вуглеводного волокна укладають шарами вручну, щоразу змінюючи кут направлення плетіння. Шари закріплюються за допомогою епоксидних смол.  Ретельно сконструювана аеродинамічна оболонка забезпечує стабільність шолома, забезпечує комфорт та концентрацію райдера під час руху навіть при вітряній погоді. Така зовнішня шкаралупа шолома є легкою та дуже міцною з хорошими якостями для погашення енергії удару, що дуже важливо для безпечної їзди. Овальна форма оболонки шолома в трьох розмірах корпуса від 2XS до 3XL дозволяє підібрати гонщину потрібний розмір мотошолома. Розмір: M, XL.

Характеристики:

Візор

Захисне скло візор виготовлений з міцного оптично правильного полікарбонату товщиною до 3мм із максимально широким чітким оглядом без видимих спотворень та захистом від УФ променів та подряпин. Оглядовість цього візора на сьогоднішній день є унікальною на ринку. Швидка заміна візора без інструментів Quick Release System. Затемнені висувні сонцезахисні окуляри легко керуються однією рукою за допомогою перемикача на нижній лівій стороні шолома. Візор підготовлений до встановлення анти запотіваючої лінзи Pinlock Max Vision та Tear OFF відривним плівкам. Широка вставка Pinlock в комплекті.

Комфорт

Миюча комфортна знімна внутрішня підкладка з технологічних матеріалів відмінно поглинає вологу та допомагає тримати голову гонщика у прохолоді. Антиалергенна внутрішня вкладка добре вентилюється, має м’які щічні подушки з піни із лазерною нарізкою, щоб відповідати нерівностям обличчя райдера для ідеальної посадки. Тканинна підкладка на підборіддя захищає від пилу та дещо знижує шум. В шолом LS2 FF327 Challenger можливо встановити Bluetooth гарнітуру. Він підготовлений для вставки переговорного пристрою комунікатора Bluetooth LINKIN Ride Pal II, з його допомогою спілкуйтесь з друзями, слухайте музику та слідкуйте указанням GPS навігатора. 

Безпека

Внутрішній багатошаровий EPS шар з пінополістиролу повинен звести до мінімуму наслідки від ударів, а ще це ключ для ідеальної посадки шолома на голові гонщика. Застібка подвійне кільце з метала DD-Ring кріпиться до посиленого ременя безпеки, який у свою чергу закріплений на мінімальній сталевій трикутній пластині для додаткової міцності. М’яка накладка шийний валик забезпечений світловідбиваючою вставкою безпеки, котра відображається в світлі фар. Шолом LS2 FF327 обладнаний системою аварійного зняття, яка дозволяє медикам знімати мотошолом з потерпілого гонщика без нанесення додаткових травм. Необхідно вставити палець під червону петлю на щічній подушці та обережно потягнути її, витягуючи, таким чином, підкладку.

Вентиляція

Мотошолом LS2 Challenger Carbon обладнаний сучасною наскрізною проточною багатоступінчастою системою вентиляції. Вхідні верхні налобні порти та нижні підборідні регулюючі отвори служать для впуску холодного повітря, тоді як задні вихідні, оснащені пластиковим спойлером відповідають за випуск нагрітого повітря. Дефлектор дихання з гуми допоможе звести до мінімуму запотівання візора, коли він закритий та дозволить комфортніше дихати, коли він відкритий.

Шолом LS2 FF327 Challenger отримав європейський сертифікат безпеки ЕСЕ 22.05 і важить 1350 ± 50 грам. Колір: чорний карбон глянець. За наявністю розмірів пишіть в коментарях до замовлення або уточнюйте у менеджерів.